Samma storlek, olika utfyllnad

14 november, 2014
14 november, 2014

Tidig morgon idag med promenad redan kl. 05.45! Malmö är en vacker stad så tidigt på morgonen, luften är frisk och när havet är alldeles stilla som det var imorse är det livsskvalité på hög nivå att promenera längs stranden!

Efter promenad och frukost begav jag mig till mitt andra besök hos frisören för i år!  Kände mig så snygg och stilig när jag kom hem igen att jag var tvungen att testa om kavajen passade efter att ha varit för liten de senaste åren.

Jag vägde in på 93kg imorse och kavajen satt som en smäck, liksom skjortan vilket kändes oerhört gott! Samma storlek som när den blev för liten för ett år sedan men idag fylldes den ut av något helt annat än det feta och vätskefyllda monster som försökte kränga på den för ett år sedan, att den satt lite tajt över armarna kan jag definitivt leva med! Nu ser jag framemot lite mer festliga tider där jag förhoppningsvis får tillfälle att bära lite stiligare kläder än mina sköna hoodies och träningsbyxor!

Nu följer en lång dag i skolan innan det blir träning och formcheck ikväll!

Trevlig fredag på er alla!

/ Filip

IMG_0231

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com