Mark….

29 juli, 2014
29 juli, 2014

basket

basket3

Då var jag igång igen på riktigt med träningen och det bra hittills. I Söndagens pass drog jag lite marklyft och det har jag inte gjort sedan innan min deff så det var några veckor sedan. Det är en av mina favoritövningar på gymmet helt klart, 1:a platsen är kommer och kommer nog alltid vara BÄNKPRESS! Nu ska jag som sagt jaga lite vikter i marklyft, det är en basövning som man ska köra tungt.

Jag kombinerar intervall-träning med styrketräning för att bygga muskler samtidigt som man har en bra form, Aesthetic. Jag börjar alltid med styrketräningen och avslutar med intervaller, antingen på spinningcykel eller springandes. När jag är klar med detta brukar jag  lira lite basket för skoj skull, rätt skönt efter ett tungt pass faktiskt. För återhämtningen så smäller jag i mig en shake efter träningen med protein och kolhydrater. När jag har duschat och dragit hem så är det dags för middag och det är för mig dagens stora måltid. Nu blir det mycket kycklingfilé (2st) och ris eller potatis och sallad.

sista veckan på jobbet nu sen blir det ledighet och mycket träning.

Elsberg out…

basket2

 

marcus mm3

 

kommentarer, 304 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org