Utvärdering: Body Science Casein

29 juli, 2014
29 juli, 2014

CaseinNaturell
Då tänkte jag köra en utvärdering till, denna gång blir det Body Science Casein. Det är alltså Kaseinprotein och det är ett långsamt protein som skickar ut protein till kroppen under längre tid än exempelvis vassle eller bcaa. Många inklusive jag själv tar en skopa på kvällen för att hålla kroppen i ett anabolt läge. Bättre sömn, anabolt läge, bättre återhämtning ger mer muskler, right?
Denna bör blandas med mjölk då den blir supergod och perfekt konstisens, observera laktosfri-mjölk. Casein kan du antingen blanda 2dl mjölk med en skopa å dricka som en tjock smoothie eller 2-3dl mjölk med 2skopor och blanda tills den blivit såkallat `proteinfluff´. Fluffet får en kvargliknande konsistens och är supergod men ja föredrar att dricka den.
Jag har endast använt Body Science Kasein så kan inte jämföra med andra märken, men deras är riktigt god och löser sig bra.
Glöm inte att skaka väl och låt den va 1minut innan du dricker den.

Favoritsmak: PÄRON SPLIT (godast), pina colada, dl rich chocolate, jordgubb.
Jag varierar mellan dessa och har kört ett X antal kg med päron split.
Av jordgubb får man dessutom små jordgubbsbitar när man blandar, riktigt fint.

Betyg: 5/5. Helt perfekt och har allt va man kan kräva av produkten. Body science är prisvärd om du jämför med många andra märken där just caseinproteinet är betydligt dyrare.

Body Science har dessutom tillsatt laktasenzym som hjälper kroppen att bryta ned laktos.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

marcus mm3

kommentarer, 537 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org