YES, WEEKEND!

9 oktober, 2015
9 oktober, 2015

FullSizeRender-20

YES!

Arbetsveckan är äntligen över! Det sista styrkepasset är klart och imorgon står det bara massa cardio på schemat innan vi drar iväg på äventyr. Jag har bakat idag och resultaten får ni imorgon, vad har jag bakat? Kladdkakemuffins med nutellafrosting. Det ni!

Nu blir det en ny film med Johan Falk, 13 filmer av 17 är sedda nu. Har ni sett dem? Vad tycker ni?? Och till det blir det en stor kopp te (Detox från Pukka, inga förkylningar här inte!) och det där kvällsmålet som jag längtar till så fort jag har ätit upp min frukost. De är de bästa måltiderna!

Ha en fin fredagskväll 🙂

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.