NÄR MAN INTE HAR LUST ATT VÄNTA PÅ KAFFET

10 oktober, 2015
10 oktober, 2015

IMG_2705

God morgon lördag!

Igår rev jag av ännu ett sånt där grymt pass där jag orkade mer än någonsin tidigare. Jag kör slut på mig själv, och ändå händer det 0 med formen, haha jag kommer bli tokig på det här snart :)))

Sitter framför datorn och dricker nocco innan jag ska iväg på morgoncardio. Den går snabbt att dricka då jag inte har tid (lust) att sitta och vänta på att kaffet ska bli klart och i lagom temperatur så att man slipper bränna sönder munnen.
Det är lördag så det ska även läggas in lite plyo i träningen också, ni vet sån där  svettas-sönder-vill-dö-så-jobbigt-är-det träning? KUL VA =D Haha, nä men det måste hända något! Jag känner mig lite rolig idag, det måste vara koffeinet som kickar in haha.
Jag får se fram emot frukosten sen och dagens frimål!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.