DEN PERFEKTA JACKAN

11 oktober, 2015
11 oktober, 2015

Downloads8

Lättdun måste ju vara det absolut bästa att göra en jacka i!

Det är en lätt och smidig jacka som går att packa ner i fickan om det är så, just för att den är så luftig. Jag skulle behöva en lättdun just i den här övergången mellan höst och vinter samt vår och sommar, där det är alldeles för kallt för skinnjacka och alldeles för varmt med den där tjocka vinterjackan.

Stella McCartney gör drömkollektioner med Adidas år efter år och det är därifrån jackan ovan kommer från. Den får mer än gärna flytta in i min garderob. Den har den perfekta färgen, jag är så trött på svart så ni anar inte. Och hade man kunnat göra den i Stellas leo-mönster hade den varit oemotståndlig!

Jackan hittar ni bla på Nelly och blir din för 1295kr

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.