FRIDAY FEELING

16 oktober, 2015
16 oktober, 2015

FullSizeRender-23

God morgon sockertoppar!

Igår fick ni läsa om en ordentlig dipp när man har en dålig dag. Alla har vi dem och man kan inte påverka det så mycket mer än att försöka göra det bästa av situationen. När jag kom till jobbet dukade vi upp smakprov på alla smaker av det godaste PureSwe whey som vi har kampanj på nu i helgen. Jag kommer att fortsätta stå och erbjuda smakprover hela dagen på MM Sports Frölunda Torg. Så läser ni detta så tycker jag verkligen att ni ska komma dit och hitta din favoritsmak och ha ett trevligt snack med oss i butiken!

Annars har jag precis ätit min goda frukost och kört morgoncadio och om en liten stund ska jag bege mig till gymmet igen för träning innan jobbet. Sen är det helg, som jag har längtat!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.