TID MED FAMILJEN

12 oktober, 2015
12 oktober, 2015

IMG_2707

Det har varit en riktigt bra helg, vi kickstartade lördagen med en pw i det fina vädret innan vi åkte till Roys föräldrar och spenderade dagen där. Födelsedagsfirande stod ju på schemat och det var en riktigt rolig dag! Jag älskar att spendera tid med familjen när vi alla samlas och äter god mat och har en trevlig stund.
Sen var vi helt utslagna hela söndagen. Jag var proppmätt från lördagen och mådde skit hela dagen haha. Matbakis verkligen haha. Men det har visat sig vara positivt med ett påfylnnadsmål/frimål/cheatmeal kalla det vad ni vill. Och det känns bra!

Idag är det ju måndag och vi fortsätter dieten i vanlig ordning. Ha en fin dag!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.