TRÄNA MED FÄRG

13 oktober, 2015
13 oktober, 2015

IMG_2700

Jag trivs verkligen bra i färg! Svart är inte jag någonstans. Förutom en detalj här och där. Annars, nej. Jag tycker själv att jag ser väldigt negativ, sur och dov ut i svarta kläder och sån är ju inte jag!

Jag var en levande zombie imorse igen. Det beror på att vi sitter uppe lite väl sent och ser de sista filmerna av Johan Falk. Har ni sett dem? De filmerna är otroligt bra och häromkvällen såg vi två på rad då det var så spännande. Nu såg vi sista filmen igår, så nu kanske vi kan gå tillbaka till normala sömnrutiner.

Imorse när jag körde min morgoncardio var jag väldigt tacksam för löpband, nocco och viaplay som gör att den där timmen blir lite extra rolig. Att gå ute nu är inte lockande alls. Då ser jag mig hellre göra morgoncardio längs strandpromenaden på Rhodos som vi var på i Augusti eller på Underbara Gran Canaria. I solen, värmen och det fantastiska klimatet.

Vart tränar ni helst?

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.