ALLA KAN GÖRA NÅGOT

9 oktober, 2015
9 oktober, 2015

IMG_2700

Ett väldigt försenat morgoninlägg då bilden inte gick att ladda upp (originalbilden går fortfarande och jag väntar på svar från experterna bakom bloggen som sysslar med allt det tekniska :)), vilket gör det rätt tråkigt att blogga, och det är väl roligare att läsa när man har bilder att relatera till?

Jag har sprungit på stan idag på jakt efter ett nytt skohorn (då jag råkade ha sönder det vi hade hehe) och årets Rosa Bandet. Jag tycker att det är viktigt att bidra till forskningen om cancer och andra sjukdomar. Jag skänker pengar till Cancerfonden och Hjärtebarn. Mer om det kan jag berätta om en annan gång. Jag gör vad jag kan, ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.