ATT DIETA NÄR LIVET KOMMER EMELLAN

9 oktober, 2015
9 oktober, 2015

Gårdagen började inte enligt mina planer. När jag skulle cykla till gymmet för min morgoncardio så hittar jag inte min cykel och undrar hur blind jag egentligen är. Sen ser jag att vårt lås ligger uppbrutet på marken. Jaha, då var den snodd. Jag kommer aldrig förstå varför man ska ta andras saker. Det stör mig att man måste låsa bilen och dörrar för att ingen ska komma in och ta ens saker. Att man ska behöva låsa in sina saker på gymmet för att få ha sina egna saker i fred är absurt. Tack iallafall till polisen som har hjälpt till med anmälan och med en ny cykel!

När jag väl kommer till gymmet, hittar jag inte mitt gymkort. Det är borta. Så jag ber personalen att bli insläppt då mitt kort inte är med mig. Inga problem, men glömmer jag kortet en gång till så måste de debitera mig på 20 kronor. Efter det som hade hänt på morgonen så ville jag bara börja gråta. När jag kom hem och rev ut hela väskan och till slut hittade mitt kort så lättades ett ton från mina axlar haha.

Att dieten går käpprätt åt helvete gör inte saken bättre. I flera år har jag förberett mig på den här tiden, dieten och förberedelserna inför min debut. Jag kör utan coach nu men med världens finaste stöd bakom mig. Jag hade inte klarat det här utan Roy, som är med mig på gymmet, som peppar mig, som hjälper mig med allt. Min fantastiska älskling, du är så underbar <3

Jag har aldrig velat ge upp, men jag känner mig så stressad över formen och vikten, och oron att gå upp på scen i en form som inte är bikini fitness växer. Att jag ska upp på scen och tävla i bikini fitness, spraytanad och i en glittrig bikini, ska man tydligen tacka ja till allt man blir erbjuden, ex, fotograferingar. För vadå, du ska ju upp i bikini på en scen. Hur kan du tacka nej till detta?
Ja, men tack så mycket för att du gjorde det ännu lättare för mig att tacka nej.

….Och andas ut.
Haha. Mycket ventilation på en och samma gång. Men jag vill dela med mig, av framgångar, steg tillbaka och allt som har med den här satsningen att göra. Och hur det faktiskt är att dieta och förbereda sig för något så stort som det här faktiskt är för mig, och samtidigt leva.  Att jag faktiskt ska vara en bra flickvän och sambo, en god dotter, en äkta vän och en fungerande kollega är inte det lättaste när allt det här ni läst ligger och cirkulerar just nu. Men jag jobbar på det och jag gör alltid mitt bästa. Men en del inom mig längtar så otroligt mycket tills allt det här är över.

When life gives you lemons, make grape juice. Then sit back and watch the world wonders how you did it.

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.