NYCKELN TILL FRAMGÅNG

20 september, 2015
20 september, 2015

Godmorgon på er solstrålar!

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och blir bländad av solen. Jag älskar när solen lyser! Snart är det dags för morgonpw, men först måste jag få i mig lite koffein så att jag klarar av att hålla uppe tempot haha 😉

Igår var det en riktigt härlig lördag. När vi nu inte kan gå ut på restaurang och andra nöjen som känns otroligt lyxiga att göra så får man underhålla sig bäst det går i vår lägenhet. Så då bakade jag. Oreo Brownies blev det den här gången och de fick högsta betyg av R. Det är roligt att se andras reaktioner och feedbacken jag får av mina bakverk. Allt för att utvecklas! Bilder och recept kommer ni att få senare idag 🙂

På tal om att utvecklas så kör jag ju 30 minuter intervaller 4 gånger i veckan. Det är lång tid att köra intervaller och jag som lätt blir uttråkad har verkligen fått göra det bästa av situationen här. Att springa eller cykla 30 minuter kommer inte på frågan. Då måste jag nästan ha ipad med mig och ett avsnitt av en bra serie. Nu har ju jag det bara på morgoncardion och jag vill inte plugga in hörlurar när jag har min kärlek bredvid mig då vi pushar varandra! Så jag delar upp mina intervaller. 15 minuter på löpbandet och 15 minuter på cykel. Jag hoppas att detta ger bra resultat då variation är nyckeln till framgång! Det är ju vägning idag och jag hoppas på bästa möjliga. Håll tummarna för mig nu!

FullSizeRender-12

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.