TACKSAM FÖR HELGER

19 september, 2015
19 september, 2015

Hej på er!

Lördag idag och jag är så tacksam för helgerna numer. Det är enda gången som jag får chansen att göra min morgoncardio med min andra halva. Den tiden är så otroligt uppskattad då vi har en hel timme utan jobb och telefoner som stör (hur hemskt är inte det?). Vi pratar om allt mellan himmel och jord och jag njuter verkligen av den tiden vi har tillsammans!

Top 2 på våra samtalsämnen är min diet och allt runt det, men även om vår lägenhet som vi flyttar in i om 4(!) månader. Vi kommer att hyra ut lägenheten vi bor i just nu i andra hand och mer information om det kommer att komma senare i höst :) Så det snackas otroligt mycket inredning, vad ska vi spara, vad ska vi slänga osv. Det ska bli helt fantastiskt att starta ett helt nytt kapitel tillsammans med mannen i mitt liv!
Så vad säger ni om att se lite mer inredning här i bloggen?

Strax är det dags för lunch och sedan veckans sista träningspass. Tränar ni idag och vad? :)

IMG_2418

kommentarer, 66 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.