VARFÖR VÄLJER JAG BIKINI FITNESS?

18 september, 2015
18 september, 2015

Jag hade börjat träna och resultaten hade börjat komma. Det var en fantastisk känsla. Att stå i bikini efter två månaders slit på gymmet och faktiskt se konturer på magen. Det hade jag inte gjort på så länge. Jag kände mig levande på ett sätt.

Nu var det dags att sätta upp ett mål för min träning. Jag hade börjat följa några fitnessprofiler som skulle tävla i någonting som heter Bikini Fitness på någonting som heter Grand Prix i Malmö. Detta var 2013 och den första Bikini Fitness tävlingen i Sverige. Jag följde tjejerna i deras diet, träning och alla förberedelser som de hade inför den här tävlingen. På tävlingsdagen stod de på scen i sina glittriga bikinis, högklackade skor och hollywoodsvall och jag tänkte att detta verkligen var någonting för mig! Utan en aning om vad det skulle krävas av mig. Det var perfekt för mig att visa vad jag har jobbat för under de här åren och se den kropp som jag har drömt om. Nu är jag väl medveten om att en kropp på 10% fett och magrutor är någonting man ska ha året om och att det inte är hälsosamt. Men jag skulle dit. Den mildaste formen av bodybuilding passade mig. Feminint och glitter. Det gillar jag!

Fitnessfestivalen och Luciapokalen var jag bekant med tidigare och det var inte svårt för mig att göra valet om att det var där jag skulle göra min debut. På hemmaplan. 2015 års upplaga. Då ska jag stå på scen.

Nu är vi där. 2015. Och under hela året har jag förberett mig för den här tävlingen. Bulk första månaderna, sen kontrollerad kost och till slut diet. Det är gametime nu.

7c2c939d377d2d103b8da6d8dcd6e626

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.