SAND TROPEZ

20 september, 2015
20 september, 2015

Från att gå från långa glittrande naglar i alla nyanser av rosa till korta egenmålade naglar i diskreta färger som ljusrosa och sand. Det måste jag kalla vuxenpoäng! Jag har inte tiden att ägna två timmar för att göra nya naglar varje månad. Jag började göra naglar för att jag var så otroligt dålig på att måla mina egna naglar som var av riktigt kass kvalitet som bara skar sig så fort de hade börjat växa lite. Efter mitt första besök hos min gamla nageltjej så var jag fast och jag gick hos henne i nästan tre år. Vi fick en riktigt fin kontakt hon och jag. Sen slutade hon och jag fortsatte hos andra. Mina naglar var helt galna och jag fick så mycket fina komplimanger för dem. Nu, not so much när de ser ut som de gör.

Men det är dags för mig att börja lära mig att måla mina naglar och övning ger färdighet! Detta är nog första gången jag blev nöjd med färgen och arbetet. Visst blev det fint?

IMG_0549

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.