Nytt dejting ställe + discopump

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Skulle egentligen kört ett pass med Tim Nygren idag , mosa lite armar men då han hade ett crossfit pass så bestämde jag för mig att besöka NW angreda nära & bra. Men kunde inte ungå vilket ställe de är. De kändes lite som att vara på krogen en sen lördagsmorgon då killarna flockas runt stackars tonårstjejerna och rent ut sagt raggar , eller de kanske ska ge träningstips ? Så dagens tips är du tjej & vill dejta en kille på gymmet träna på Nordic Wellness I angereda!!

Smått irriterad på folket där hur de upp för sig , samt hur jävla slavriga de är med att plocka under vikterna efter sig så blev de bra pump i armarna, var inte många sekunder jag vilade då irritationen bara ökade när man kollade runt så höll mig fokuserad med att hålla pumpen uppe och supersettade och dropsettade så gott jag kunde, och VILKEN pump de blev!!! 😀 😀 kan iofs ha med alla semlor man ätit att göra…. haha.

Tack & hej!
biecps

Kommentarer

kommentarer

dannefitness

Posts Facebook Google+