R.I.P & rolig beställning

19 januari, 2015
19 januari, 2015

Igår gick en stor fitness profil bort… En som har motiverat mig många gånger för att kämpa hårdare på gymmet och hitta motivationen. Väldigt tragiskt omkom i en tågolycka som 37 åring! Väldigt tråkigt och många som sörjer honom nu. RIP!

Finns ett youtub klipp med honom ni som ej vet vem det är:

Greg plitt

Nu till något roligare! 😀
Ny tävlingssäson med Team MM sports, vilket innebär att beställa nya team kläder. Alltid trevligt ju, snygg & sköna kläder och dags att sätta ny tävlingsgren på kläderna ”Classic bodybuilding” wiiiieho. 😀 Ska bli en spännande resa, när jag är redo ??? De får vi se 🙂

Sen väntas ett härligt & hårt pass på gymmet , kriga mot de nya målet !
bildjag

Kommentarer

kommentarer

dannefitness

Posts Facebook Google+