Rolig nyhet & min dröm

12 januari, 2015
12 januari, 2015

Kan glatt berätta att min snygga beast Melinda Trabjerg kommer ingå i Team MM sports nu med, vi ser det som stora möjligheter för oss båda att växa som ett ”fitness couple” i ett fantastikt team och jag kommer även coacha henne inför sin satsning i år vilket kommer bli sååå kul, en ära & en resa vi kommer ha med oss!

melinda

Ser även en gnytta ljus i min egen satsning nu , kosten sköts bra och känner som jag utvecklas lite för varje vecka sakta men säkert. Är så att jag kommer lägga athletic Fitness åt sidan pågrund av min skador så känns det som jag inte kan lägga all fokus på att förbrätta mig inom det, och sen har jag en DRÖM jag vill vara med I svenska Landslaget och få representera sverge.. Vilket jag då måste byta klass då AF inte finns med längre. Är ingen badbyx snubbe då jag älskar mina lår HAHA så CBB känns rätt.

En liten bild från ryggpasset idag, vilket blev magiskt 😀
ryggbild

Kommentarer

kommentarer

dannefitness

Posts Facebook Google+