mina tankar om att tävla

25 mars, 2015
25 mars, 2015

Hej gott folk!

Ligger här och funderar i soffan angående tävling. En stor del av mig vill påbörja en tävlingsdiet och prova på CBB vilket kommer bli en ny gren för mig. Bara kört 4 tävlingar inom athletic Fitness där jag placerat mig 11, 7, 2 & nu sist 1a , varför jag ej vill fortsätta med Athletic är att oftast är de klass indelningar på -180 och +180 innebär att jag som är strax under 180 får möta killar som är -175 ligger de inne med en vass fysik och starka så väger de ca 10 kg mindre än mig och de finns ingen chans i världen att jag kan gå upp mot dem i stryka. Samma sak med fysiken är dem en bra fysik så ser oftast fysiken bättre ut på korta killar. Sen har faktiskt mina skador varit borta från axlarna sen jag slutade träna chins & dips, fast jag tränar axlar 2 gånger i veckan vilket jag aldrig kunnat tidigare 🙂

Så nu är tanken att prova på CBB då många har kommenterat att jag borde satsa på det (mest pågrund av mina ben haha) Så jag ska ge det en chans. Men när är man redo?

Visst jag kan ställa upp placera mig ”dåligt” sen förbättra och prova igen, men är inte så sugen på det när man klättrat som man gjort med AF från en dålig placering till första plats, man är ju sugen på pallen igen för att hålla motivationen uppe 😉

Får väga ca 84 kg på Scen , vägde 85kg när jag tävlade sist på Decembercupen och brukar lägga på mig 1-2 kg under offsäson perioden. Så jag har inte så mkt vikt att bolla med egentligen. Väger idag 95 kg offsäson med en relativt bra form, ådror på benen och lite på överkroppen. Så antingen Decembercupen i år , eller kanske en vår tävling står på sin plats.

Har ju till sista maj att bestämma mig angående tävlingslicensen, dock lite för tidigt för mig att känna efter , skulle vilja ta ett beslut i augusti men förstår inte varför man ska få ”straff” avgift på licensen om man vill betala in då. Men min sambo ska påbörja sin diet inför SM så kanske blir man följer på där lite lätt och ser hur formen utvecklas, kul att göra det tillsammans. Men hennes år i år , all fokus ska läggas på hennes satsning då jag ska finnas där som pojkvän och coach. Så ska stötta henne & pusha henne allt vad jag kan. 🙂

Kommentarer

kommentarer

dannefitness

Posts Facebook Google+