Rivstart på veckan

16 juli, 2012
16 juli, 2012

Veckan har rivstartat och det i träningens tecken. Efter jobbet kom jag hem till dukat middagsbord (tack älskling). När denna var smält bar det av ner till Sportlife, Nässjö och benpass. Lotta körde Crosstrainer och jag gick till Knäböjen. Ett kort pass med bra kämpatag även om styrkan och uthålligheten visade sig med sin frånvaro.

Efter skulle jag även hålla i ett TRX pass så det var tempo som gällde.

1, Olika hopp (höga upphopp,längdhopp, splitböj, skridskohopp och höga upphopp med höga knän) Dessa körde jag 3 reps a´2 set.

2. Knäböj. Upptrappning med självreglering. 6 reps. failade nog på 160-70 någonstans.

3, Knäböj . vikten jag failade att göra en 6a på  tidigare minskade jag med 25% och körde till fail.

4,  Raka marklyft. 70kg, 4×12 reps

5, Sittande lårcurl. Upptrappning med självreglering. 12 reps.

6, Vadpress i benpressen. 200kg x 12, 250kg x 12 a´4 set.

Lotta körde sitt första TRX pass! kul att få plåga henne lite.

Helgen som var kördes träningspass med Anton och Tommie. Lotta jobbade så dessa tokstollar fick uthärda mina tärningspass då jag likt diktator gav order om chins och dips. På kvällen blev det grabbkväll med några folkisar och snask. Men när byggning är ett stort intresse så blev det givetvis armhävningstävling och poseträning.

Armhävningstävlingen:

1, Jag: 86 reps på 1 minut

2, Tommie: 42 reps

3, Anton : 32 reps

Anton går även i tävlingstankar, tanken är Ahlströmer nästa år och så här ser det ut 1 år ifrån:

Mer bröst och ben men sedan så..hård är han iaf!

Nu får det allt bli sängen! godnatt!

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+