Kvällspass

11 juli, 2012
11 juli, 2012

 

Det är sköj att svinga järn

Kom inte till gymmet idag förrän  strax efter åtta, efter en natt utav alldeles för lite sömn och en dag full av aktiviteter var man ganska mör och kroppen stretade emot när järnet skulle svingas. Det är sådana stunder som en träningspartner är bra att ha.

Lottson pushade igång mig fast det var hennes andra pass för dagen och när hennes energi började tryta i slutet av passet  peppade jag henne in i mål. Lotta hade kört ben tidigare idag och nu var det bröst/Tric på schemat.

Såg ut så här:

1, Halva bänkpressar från pinnar.

2, Sned bänkpress, upptrappning med självreglering, 6 reps. ( 6 reps/set, höj vikten för varje set tills man failar att göra en 6:a) 5-7 set

3, Sned bänkpress, genomblödning. ( sänk vikten med 25% och reppar till fail). 2 set

4, Pec-dec. dropset.10-12 reps i första, till fail efter dropet. 2 set

5, Smal bänkpress. upptrappning med självreglering, 6 reps, 3-5 set

6, Push downs i cabel. till fail, minst 10 reps, 2 set

Efter detta gick Lotta och plägade sig och sin mage och jag köttade vader i benpressen där jag körde tungt, explosivt tills jag var helt död. Vader är något jag tappat (det lilla jag hade) men har nu gett mig tusan på att få upp dessa.

Är det tungt så får man ta i ännu mer

Mycket bra dag! Lotta och jag tittade på en ny lägenhet (har ju bott i min i 2 veckor, dags att hitta ny liksom) idag och hoppas vi får den. Ett bra gympass på det blir ju grädden på moset!

Håller tummarna!

Sov gött. Mvh Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+