Block 1,benprio

6 juli, 2011
6 juli, 2011

Yes precis slutat jobbet och trött som ett rump sitter jag och tittar igenom träningsschemat igen som jag fick tidigare idag. Första passet på detta schemat blir imorgon. Jag kommer att genomföra 7 pass/veckan, yes, 7!

Se här ser det ut:

3 st benpass,2 st överkroppspass(ett pressar,ett drag) samt 2 återhämtningspass.

Återhämtningspassen ska inte trötta ut mig så det är inte så tufft som det låter. En mängd nya övningar för mig och en del kommer jag att behöva ersättare på då mitt gym inte är så kaxigt utrustat.  Kommer skriva mer om passen i sig efter att de genomförs. Även stor fokus kommer ligga på näringsintagen runt träningen:

60-45 min innan träning:

40g långsamma kolhydrater eller 2st äpplen/päron

1 portion Fightline FightAggression 

30 min innan träning: 1-2 skivor vitt bröd med honung samt  Fightline kreatin

 15 min innan träning: 60g Maltodextrin

40g Fightline Protein 100/Proteinpulver

 Under träningen: 40g Fightline Protein 100/Proteinpulver

Allt för att få insulinpåslag och ge näring till musklerna och att vara så anabol som möjligt. Nu: SÄNGEN! höres! återkommer efter att benen fått så de kräks imöra!

Denna bild satt i kylen på jobbet idag

Hade,hade!!!

 

Christoffer Myrsäter

Posts Google+