Resan har börjat!

30 juni, 2011
30 juni, 2011

Milltärpress under ett av helgens pass

Helgen spenderades i Halmstad med kick-off, redan vid första handskakningen med alla förstod man att Talang-gänget 2011 bestod av en mängd olika underbara personligheter som alla brinner för en sak gemensamt, att stå på scen med vetskapen att man gjort sitt absoluta bästa i December.

Vi delades upp mellan de tre coacherna för att få så mycket hjälp som möjligt, alla tre verkar arbeta på olika sätt men med samma inriktning, jag hamnade under Bartolls ledning där det är upptrappning, få reps och ignetligen bara 1-2 set till fail, samt genomblödningar, detta för att spara på nervsystemet och förbättra återhämningen. Ska bli kul och se hur kroppen svarar.

Åter till helgen då! den bjöd på strandpromenad,bus i hoppborg,poolbadande och massor,massor…..och massor av sk skräpmat, inte direkt vad jag väntade mig men jag låg nog i täten av att äta mest skräpmat och det är jag nöjd med inför vad som komma skall. Vi tränade på två olika gym där jag gillade Sportclub allra mest med en härlig byggarkänsla.

Vi gjorde calipermätning som jag precis fick resultaten på, antagligen gäller ingen superhård diet med viktminskning som mål direkt för mig utan mer att bygga muskler, benen kommer att få prio 1 och schema väntas inom de närmsta dagarna.

Genomgång av vad som är Talangjakten

Bästa lagkänslan i en individuell sport

Detta härliga gäng gör resan mycket roligare än om jag hade gjort den ensam, coacherna gör resan lättare och jag kommer att njuta av resans gång, MEN! jag tränar inte för att bara delta, jag tränar för 1:a platsen, inget annat, det är nu det resan börjar.

Christoffer Myrsäter

Posts Google+