2 f-ing weeks out

8 november, 2014
8 november, 2014

Denna vecakn har varit en väldigt slö vecka! I måndags jade jag ju en ordentlig dip och efter det har kroppen tycks ha landat i att energiintaget är extremt begränsat nu. Jag rör mig OTROLIGT långsamt, pratar långsamt och tänker långsamt! Det är en ganska otäck känsla när man vill mer än man orkar, men jag har funnit mig i att såhär kommer det vara nu…det är ju 2 jäkla veckor kvar!!!!!! GALET 😉
Energin räcker till att jobba och träna…thats it! Jag pallar inte prata med folk ön mindre träffa någon,sen har jag inte tid heller eftersom att allt tar sån jäkla tid nu haha!

Idag har vi varit helt lediga tillsammans och jag följde med Micke på gymmet och poseringstränade lite. Mest för att fördriva lite tid. Innan dess var det formkoll och invägning och jag fick tummen upp av coachen! Tycker själv att benen börjar släppa på bra nu och hoppas verkligen på under de sista två veckorna nu 😉

image

Efter det blev det lunch, en SNABB runda på stan och sedan dess har jag legat på soffan inbäddad i filtar och mystoffloroch kollat på film, det är precis vad jag har behövt och velat!

image

Micke hade sina grabbar på en snabbvisit innan de drog ut & bowlade, och jag ska erkänna att det var jobbigt att känna mig som en zombie när de skojade och skrattade och KÄKADE CHIPS! 😉 Jag hade alternativ men känner att jag gör mig bäst i sängen med en bra film ikväll 🙂
Jag lagade till mig mitt lyxiga lördagsmål som idag blev entrecote, hemmagjorda pommes och en god sås med ”ketchup”, majonäs, havssalt och vitlök, helt enligt dieten! Jag kan inte förklara hur gott det var jag njöt av varenda tugga!!

image

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan avjuta min caseinpudding som stått på kylning några timmar. Den serveras tillsammans med den kalorifria caramelsåsen 🙂

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+