Teamträff följt av en riktig skitdag

4 november, 2014
4 november, 2014

I söndags var jag på teamträff i Malmö, det var sjukt kul att träffa likasinnade! Även om jag inte känner att jag vill ha andras input eller åsikter då jag har valt att lägga hela min tävlingssatsning i Desis händer, kom det upp en del intressant. Efteråt körde vi lite posering något son jag verkligen behöver hjälp med. Fick input från Robban och med hans hjälp fick jag till ytterligare en detalj i poseringen.

image

Igår fick jag uppleva hur en riktig skitdag på diet känns… Jag brukar vara väldigt trött på måndagar men igår var det sjukligt, jag rörde mig som en sengångaren i allt jag gjorde, tankeverksamheten var inte så snabb den heller, sjukt frustrerande! Detta trots att jag sover 8-10 (ibland 12) timmar varje natt, vilket jag är galet tacksam över. Jag tog mig ändå till gymmet ( som om jag har något val ☺)  och väl där stod ben av allt på schemat följt av 10 minuters helvetiska roddintervaller. Med musiken inpluggad och fullt fokus tog jag mig igenom passet, nästan med bravur till och med! Jag kände redan i förväg att rodden skulle suga och bestämde mig för att ta det i ett jämnt lite lugnare tempo. Så blev det inte jag körde järnet och det kändes jäkligt gött efter!!

Just nu sitter jag på en varm, proppfull buss utan syre och ska ta mig till gymmet. Har varit betydligt piggare idag, men är tacksam att jag mest suttit vid datorn inpackad i mina filtar och administrerat! 🙂
Idag står rygg och löpintervaller på schemat, wish me luck 🙂

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+