Debuten del 1

27 november, 2014
27 november, 2014

Ja då skulle jag kanske försöka mig på en sammanfattning av min debut i Athletic Fitness på DC förra helgen!

Jag släppte kolhydraterna på måndagen redan, jag hade då 2 dagar kvar att jobba…det var ganska tufft att orka vara alert dessa två dagarna så de kommande 7 dagarnas ledighet välkomnades med öppna armar! Jag tog det lugnt ons-fre, förutom ett besök hos frisören och vaxaren gjordes inte många knyck.

På fredagen åkte jag och Micke till Maxi för att handla laddningssnask…det blev en hel del!

image

Jag kunde inte bestämma mig så jag helgarderade mig och körde på allt jag skulle kunna tänkas bli sugen på 🙂
Desi & Micke hjälpte till en hel del 😉 Titta noga på bilden så ser ni att någon redan nallat 🙂
På kvällen åkte jag och Desi in och la första lagret färg inför lördagens fotografering på Sundkraft Gym i Lund!

image

Lördagen inleddes med en underbar frukost bestående av banan och chokladfluff! It was yummy in my tummy! Vi var i Lund på Sundkraft kl 11 och knäppte några bra bilder. Jag är superspänd på resultatet!!

image

Därefter åkte vi raka vägen till Scandic Star, kollade lite på tävlingarna sen efer att vi checkat in gick jag och vilade…och laddade lite.
på kvälle  lade vi ytterligare 2 lager färg och resultatet blev brun som en pepparkaka 🙂 sedan var det inregistrering!! Lucky number seven 😉

image

Det var inte svårt att somna, Desi fick tvinga mig att hålla mig uppe för att ladda lite till…till min stora glädje fick jag trycka i mig två belgiska våfflor med honung. Now we are talking 🙂

image

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+