Planer för 2015

1 januari, 2015
1 januari, 2015

2015 har jag planer på att vara awsome rätt igenom 😉 haha, skämt åt sido.
För exakt ett år sedan var jag inte lika positivt inställd till det nya året. Av flera olika anledningar var livet i obalans…jag var i obalans och jag har aldrig förr känt en sådan uppgivenhet. Detta till trots så vände det någon gång runt sommarmånaderna och året slutade så bra som det bara kunnat omgiven av familj och vänner!

image

2015 börjar lika bra som 2014 slutade med en stundande resa till Mexico med min kärlek, om ca 3 veckor ser vi solen igen 🙂 Resan är mitt sätt att ladda om och komma tillbaka med mål i sikte, karriären, kärleken och träningen, allt på en och samma gång 🙂

image

Men för att hålla mig lite till bloggens röda tråd så kan vi prata lite träning. Än så länge är mitt enda mål att komma tillbaka på Decembercupen 2015 i en bättre och starkare form än tidigare! Första tävlingen är min referensram, jag visste inte vad jag hade att ge, eller om jag skulle tycka det var kul! Nu vet jag vilka svaga sidor jag ska jobba på, vilka områden som ska fokuseras på…och jag vet vilken rolig tid jag har framför mig! Jag har en plan, jag kommer att fortsätta mitt samarbete med Get-fit.se, men jag kan inte leva mitt liv i en fördigsnickrad box. Offseason för mig innebär att jag får äta och träna vad jag vill och för att jag vill det…det betyder förvisso inte att jag kommer sluta att äta för att träna och börja träna för att äta. Mitt mål ÄR att bli bättre och bättre ska jag bli god damn it 😉 Viktigast för mig är ha en sund inställning till min kropp och allt vad det innebär, och för mig innebär det att släppa på tyglarna och inte tänka för mycket! Varje tid har sin charm och charmen med offseason är att inte behöva tänka på matlådor 7 dagar i veckan 🙂

image

image

Transformation 2014 hur ska det se ut 2015?

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+