Slutspurten nu då…

1 november, 2014
1 november, 2014

44 veckor har gått sen jag bestämde mig för att tävla, 13 sen dietstart och nu är det bara 3 ynka veckor kvar tills jag är färdig med denna resan! Jag går in i sista spurten idag för att toppa formen, har som bekant haft problem med att få mina ben att släppa så jag hoppas att det ska visa bra resultat nu!
Kostmässigt äter jag i princip som jag gjort hela året med rena råvaror i form av mycket protein som kyckling (surprise)och annat magert kött och ägg såklart! Jag äter mindre kolhydrater och fett än tidigare men får fortfarande äta potatis, ris och havregryn. Utöver detta kompletterar jag med både whey, casein och BCAA under träningspassen. Kan tipsa om den nya smaken fläderblomssaft i Xlnt bcaa, den gillar jag skarpt 🙂
Två andra favoriter så här på diet är mager nötfärs med vitkål och lite…ok mycket  ”ketchup” och en kaffedrink med chokladproteinpulver. Tänk på att låta kaffet svalna lite innan så ni inte ”dödar” proteinet!

Imorgon kör jag min första dag med sänkningen så det ska bli intressant att se hur det kommer påverka humöret och energin…har redan varnat på jobb 😉

Nu börjar jag tänka en del på ”livet efter tävling” dels för att många frågar och dels för att jag inte alls vet vad jag ska förvänta mig. Men med tanke på att jag levt efter en plan i 44 veckor kommer det att bli tufft att återgå till ”vanliga vardagen” och det kommer att kännas tomt utan mål i sikte…Desi står med en plan redo när jag går av scenen, men jag måste även tillåta mig själv att äta sånt jag vill och att vara spontan utanför planen.
Målet är inte att släppa allt efter tävlingen utan att satsa mot nya mål och ett starkare, uthålligare och bättre mig! Kanske tävlar jag i vår igen, kanske inte! Men tanken på vart jag har tagit mig de senaste 44 veckorna gör mig verkligen peppad att förtsätta utvecklas!
Nu ser jag ju lättare var mina förbättringsområden sitter och med fortsatt hjälp från Get-fit.se och bästa teamet MMSports kommer det bli en rolig resa 🙂

image

Efter tävlingen längtar jag dock efter att få träna vad jag vill, när jag vill. Jag längtar efter bullfrukost, kvarg med nötter och kokosflarn. Syrrans hemmagjorda knäcke med brieost på, mammas ”grötbullar” och en av hennes hemmalagade middagar med viltkött, potatis, sås och lingon. Ett glas rött, popcorn, glass och en fika på Espresso House med en latte och en scones 🙂
Jag får inte glömma Body Science nya rysare chocolate and peanutbutter swirl som jag har förstått smakar lika bra som den luktar 😉 efter tävlingen tänker jag mig denna på riskakor, i gröten, på pannkakor, med bananskivor, i chokladpudding, proteinfluff, kakor…ja ni fattar 🙂

image

Jag och Micke har tagit semester mån,tis efter tävlingen så då ska vi till Ystad Saltsjöbad och gå på behandling, äta en god middag och sedan avnjuta deras fabulösa frukostbuffe 🙂

Tills dess får jag nöja mig med att lyxa till det med julmust light 🙂

Happy halloween folks

image

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+