Whhhaaaaat!? 26 dagar kvar!

28 oktober, 2014
28 oktober, 2014

Hur kan det bara vara 26 dagar kvar? Tiden har gått så jäkla snabbt och jag ser ljuset i slutet av tunneln. NU börjar jag fatta att det är på riktigt, att jag ska upp på scenen iförd endast bikini och en ordentlig bränna 🙂
Formmässigt känns det helt ok, väntar på en upptrappning (eller nertrappning beror på hur man ser det) av dieten och det kommer nog hända en hel del nu sista tiden! Överkroppen är jag inte ett dugg orolig över, men benen envisas med att tappa lååååååångsaaaamt!

I fredags körde jag ett AF pass och chinsen kändes för första gången riktigt bra!! Dipsen kändes tyvärr inte lika bra, men man kan inte va bra på allt, alltid…förutom den 23/11 right? 😉

image

I lördags var det formkoll, vilodag OCH ledig från jobb. Vi var och åt på Olearys på kvällen, jag avnjöt ryggbiff med bakad potatis och bearnaisesås. Ack så gott, det var sista fria måltiden och den satt som en smäck 🙂

image

Söndagen bjöd på ett benpass, fokus är inte längre tunga lyft utan explosiva övningar som tex grodhopp! Ja jäklar vad träningsvärk jag fortfarande har 🙂 I övrigt låg vi på soffan och sov i princip hela dagen…det var väldigt välbehövt! 

Det börjar kännas av i kroppen nu att dieten har hållit på ett tag och att det varit högt tempo både träningsmässigt och jobbmässigt. Jag är trött, tröttare, tröttast och somnar som en stock på kvällarna! Men jag är glad att jag har fullt upp, hade inte orkat vara mycket ledig, det hade lämnat för mycket utrymme för tankar och tvivel…och hunger 😉

Nästa vecka börjar det bli hög tid för att börja förbereda, sy till min bikini, köpa diverse bra-att-ha saker, skriva listor, packa… 🙂

Bjuder på en gott och blandat bild från förra veckan 🙂 kolla in min instagram @gunsncecil där jag uppdaterar dagligen med bilder 🙂

image

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+