Formstatus och massa annat

11 oktober, 2014
11 oktober, 2014

Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade…men livet rusar i raketfart mellan praktik, träning, diet och jobb så är där inte mycket tid över till annat 🙂 jag har kört mitt nya upplägg i 2 veckor på söndag och det känns faktiskt riktigt bra. Eftersom jag äter mindre kolhydrater och fett nu än innan var jag rädd för att jag skulle bli tröttare, hungrigare och ha mindre energi men min kropp överraskar mig IGEN! Jag känner att min kropp är otroligt anpassningsbar, och jag är redan inne i mina nya rutiner, härligt!

De senaste 2 veckorna känner jag stor skillnad i kroppen, jag känner mig mycket tightare och kan nästan dagligen se små förändringar (ja man spenderar ju en del tid att titta sig i spegeln haha). Mina ben är dock envisa med att släppa på fett & vätska, vilket jag visste. Planen nu är att få massage på benen varje vecka fram till tävlingen och ev chocka benen med nytt upplägg 🙂
Jag har fått bindvävsmassage 3 gånger nu, med fokus på att få bukt med min axel, och i kombination med att stretcha bröstet dagligen märker jag STOR förbättring!! LYCKA 🙂
Jag trodde inte att massage och stretch är SÅ viktigt, men sen jag började bruka allvar med stretching & att få massage känner jag stor skillnad, musklerna blir smidigare och jag får bättre kontakt/tryck! Rekommenderar ALLA som tränar att bruka allvar med stretching och minst 1 gång i månaden få en helkroppsmassage 🙂

Igår har jag och coachen haft en formkoll IRL. Gick igenom alla tävlingsmomenten dvs posering, chins, dips & rodd! Jag har längtat så himla massor efter att träffas och se hennes reaktion på formen, den var lyckligtvis väldigt positiv! Bra feed-back på formen och tävlingsmomenten 🙂 Hon tankade mig full med energi och motivation och nu är jag taggad till tusen…6 veckor kvar och dessa 6 veckorna kommer bli GALET roliga 🙂

image

Förra veckan hade jag en viktuppgång på vågen igen (tjejvecka) men formen såg och kändes bättre!

image

Denna veckan har jag droppat viktuppgången + 1kg…vikten nu är lägsta på flera år och formen den bästa någonsin 🙂 Kan tom se lite skillnad på benen 🙂

image

I veckan var jag en sväng på MMSports (surprise) och handlade förnödenheter…
Klarar mig INTE utan whey double rich chocolate…som är AWSOME att blanda med kaffe istället för vatten. Green valley ranch dressing och ketchup, som jag blandar en liten klick av var och har till ALLT! Sist men inte minst nya bcaa-xx cola 🙂 Ljuvlig smak

image

Idag är det lördag och cheatmeal som ska inmunigas på St:Markus Vinkällare 🙂

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+