Ny kost = nya rutiner

1 oktober, 2014
1 oktober, 2014

I söndags började jag följa mitt nya kost- och träningsschema… Inte längre gottiga mellanmål däremot JÄKLIGT MYCKET KÖTT! Jag räknar ju inte kalorier eller något jag bara gör vad jag blir tillsagd…alltså äter och blir mätt…men jag tror kcal ser snarlika ut men med mindre andel fett & kollisar och större andel protein. Trodde första veckan skulle bli supertuff men det rullar på som innan utan dippar…kanske något hungrigare men det vänjer sig kroppen  snabbt vid. Jag e glad att jag har fullt upp hela dagarna med praktiken och träningen och matlådfix för det lämnar väldigt lite utrymme till tankar och funderingar, det är mycket därför min diet känns så lätt tror jag, för allt går på rutin…inte mig emot!

Träningen är helt annorlunda, kör bla viktade chins & dips igen och jag älskar det!! Passen är kortare och jag kan vara klar på 30-60 minuter innan fick jag räkna minst en timme…tidseffektivt alltså det gillar jag!

Idag på gymmet fick jag en komplimang för min fysik av en person som jag ser väldigt mycket upp till. Han har själv varit elitidrottare och har en enorm kunskap. Dessutom har han följt min utveckling då vi tränar på samma gym. Det var verkligen kul att få höra och jag känner hur jag suger åt mig alla komplimaner jag får…det är svårt att se sina egna framsteg och speciellt när man är självkritisk som jag kan va 😉 Så idag tackar jag Björn för dagens egoboost 😉

Nu ska jag Zzzzzz, tidigt på jobb imorrn och efter är det dags för bindvävsmassage igen, aj aj!

image

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+