Ska man va va fin får man lida pin

27 september, 2014
27 september, 2014

I veckan var jag på bindvävsmassage för första gången och det var något av det värsta jag upplevt. Smärtan när han kommer på djupet och går in och separerar musklerna var det sjukaste jag känt! Jag kunde knappt hålla mig kvar på britsen utan ålade runt som en hal fisk! Jag fick bakläxa på att jag inte stretchat ordentligt… i typ hela mitt liv 🙂 och jag kan säga att jag ångrar det brutalt efter igår, så nu är det SKÄRPNING! Han gick även bananas på min axel som jag har problem med sen en längre tid! Han trodde att han visste vad problemet är och vad han skulle göra för att få rätt på den!
Jag har stretchat bröstet & axeln mycket och det känns som att det kanske är påväg på rätt håll…knappast bra men liiiiite bättre! Jag e fortfarande blåslagen på benen, ser flr jäkligt ut men ska man bli fin får man lida pin 😉

Första passet efter massagen blev ett helkropps pass och jag kände galet tryck i alla musklerna, skönt att kroppen svarar snabbt på behandling!

image

Fredagen bjöd på välbehövd vila och idag…idag är det ätardag 🙂
Men dagen började med en traditionell formkoll och idag är statusen återigen bra. Vikten har åter gått ner och jag är glad att vikten bekräftar min egen känsla – att jag blir hårdare. Bjuder på en jämförelse sen innan sommaren nör jag nyss bröt dieten för att ha lite ”semester” från planering och kostschema. Jag e själv nöjd med resultatet och har inte vågat inbilla mig att JAG skulle kunna glra denna förändringen. Men det kunde jag och det betyder att du oxå kan…om du vill och drömmer om det. Så satsa på dina drömmar, ge det tid men jaga utvecklingen! Jag sjökv har tränat seriöst i ca 5 år skulle jag tro så det tar tid att forma kroppen. Speciellt för oss tjejer av olika anledningar 🙂 Nu ör jag galet taggad, 8 veckor kvar imorgon och detta kommer bli awsome! Hejja alla oss som just nu kämpar mot sina mål små som stora!!

image

Efter att ha njutit av en proteinmilkshake med double rich chocolate whey som du klickar hem här & jordnötssmöret, som du hittar här  blev det ett AF pass på gymmet!

image

Idag satsade jag på att maxa utan att bry mig för mycket om tekniken, det redultaerade i ett set 10 chins & ett set 16 dips. Jäääkligt nöjd faktiskt, med tanke på att sist jag maxade var flr 14 veckor sen 🙂

image

Efter passet fick jag ÄNTLIGEN smakat delight bar som alla tjatar om. Och ja den var snuskgod. Ska ladda up med massor till efter tävlingen haha!

Dagen har fortsatt bjudit på bullar frpn Lidl (godaste ostbullen jag smakat just saying) och snart bebis & bästis mys på stan och en spontan lunch utan planering! Det är det BÄSTA med ätardagar…spontaniteten <3

Kolla in min instagram för lite mer updates från min ljuvliga, lediga ätardag OCH filmer på mina fulset från dagens pass!

Puss på er

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+