Sunday Funday

12 oktober, 2014
12 oktober, 2014

Igår var det cheatmeal och det blev ju som bekant buffé på St:Markus Vinkällare. Oj så gott och oj så mätt jag blev! Bjöds bland annat på varm- och kallrökt lax, sill, italienska skinkor, oxfile, lammracks, lite ost & kex och bokstavligt talat 1 tugga av desserten för sen var jag FULL!

image

image

Idag blev det premiär för pepparkaksgröt innan benpasset! Kör bland annat benspark och lårcurl och avslutar det hela med grodhopp med vikt…fy fasiken vad det suger i benen & rumpan med grodhoppen. Ograciöst och säkert hysteriskt komiskt utförande men vad fan gör det 😉 Som grädde på moset körde jag roddintervaller innan  jag var klar, och trots ordentlig stretch känner jag redan hur träningsvärken kommer smygande 🙂

Efter passet blev det en tur på Emporia med mamma & syster…så nu är jag TRÖÖÖÖÖTT och ligger och kollar TV i sängen…oslagbart

image

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+