Att skriva ett första inlägg

10 mars, 2016
10 mars, 2016

Det här kan ju vara bland det svåraste som finns, att skriva ett första inlägg. Man vill berätta vem man är, vad man gör och varför läsaren skall komma tillbaka. Inlägget skall vara informerande men också fånga läsarens nyfikenhet så att denne återkommer för att läsa mer.

Det är inte första gången jag har skrivit ”ett första inlägg”, hoppat runt på bloggportalen genom åren, men inte har jag blivit ett dugg bättre på det ändå.

Men vi gör väl ett försök!

Hej,

Här har ni Carro 29 år, jobbar som anläggningsansvarig/gruppträningsansvarig på ett gym i Alingsås, där jag också bor. Sambo med Rickard som tävlar för Team Body Science i Classic Bodybuilding, vi har en liten hund, Viggo, av rasen bichon frisé. Förutom träningen, som jag gissar att ni redan nu förstår är min stora passion, så tycker jag om att baka och laga mat, jag tycker det är jättekul att experimentera fram goda och hälsosamma alternativ till traditionella sötsaker och bakverk, så räkna med en del recept och tips om mat och annat smarrigt.

20160121_144017

Jag började med styrketräning på allvar för ca 4 år sedan då jag tog kontakt med en Personligtränare för att jag helt enkelt ville gå ner i vikt, under min tid med honom så fattade jag tycke för styrketräningen och började älska att se min kropp utvecklas och anta en annan form. Genom gymmet så träffade jag Rickard, vi delar samma passion för träningen och jag vågar nog mig på att påstå att det var jag som peppade honom till att tävla första gången på Alströmertrofén 2013. Från början så var mitt mål inte att tävla, jag ville bara träna för att jag helt enkelt älskade det och det fick mig att må bra med mig själv. Jag har under nästan hela min tonårstid ogillat min kropp, jag har varit överviktig och testat diverse bantningskurer. Men det var först när jag förälskade mig i styrketräningen som jag verkligen tog tag i kosten ( med hjälp av min pt) och lärde mig äta rätt för att optimera mina resultat i träningen.

jag

Här var innan jag hittade till gymmet.. alla har vi börjat någonstanns.

 

Jag har följt Rickards väg fram till scenen ett antal gånger  nu och även nära vänners, jag har innan sagt att det där med att tävla inte är något för mig men så sa en vän till mig i somras:” Hur vet du det när du inte testat? Är det inte bättre att ge sig in i det och avbryta fall du fortfarande känner samma sak än att en dag sitta där och ångra sig.” Kloka ord…det fick mig att börja tänka till ordentligt, för med tanke på hur många som gör det, som dietar om och om igen, sliter hårdare än andra och går oändligt många morgonpws, så måste det ju ändå vara helt fantastiskt att stå där på scenen. För annars så utsätter man väl sig inte för det om och om igen? Jag har lovat mig själv en sak: Dö inte nyfiken.. Och nu blev jag nyfiken och med en rejäl dos motivation och peppning från mina närmaste så påbörjade jag den 9 november-2015 min första tävlingsdiet. Jag är otroligt glad och tacksam över att ha fått komma in i MMsports familjen, jag har lärt känna massor med nya underbara människor, det finns så otroligt stora hjärtan i den här gruppen av människor. Så mycket kunskap och alla hjälper alla. Man blir ju alldeles varm inombords.

IMG_20151221_200303

Debuten blir på Battle of Scandinavia här i hemstaden, följt utav Tyngre Classic 3 några veckor senare.  Så, jag är alltså tre veckor ut från min scendebut, och hur jag känner inför det..det får ni läsa i ett annat inlägg 😉

 

IMG_20160123_192940

Nå, lyckades jag informera er lite om mig själv? Blev ni nyfikna på att veta mer? För er som vill kan ni gärna spana in www.viljestyrka.com bloggen där jag och Rickard skrivit tillsammans under iaf 2 år men senaste året är det väl mest jag som har hållit den någorlunda flytande.

På återseende, hoppas jag!

 

Kram

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)