Turn your world around, just reach up to the clouds

5 augusti, 2014
5 augusti, 2014

Har länge försökt sätta mig ned och få ihop ett inlägg. Känslorna har varit många men orden dom få.
Motivationen har gått upp och ner, det har varit tungt att släpa sig till gymmet. Det har inte haft med motivationen för träningen att göra utan andra psykiskt påfrestande saker i det privata livet som har gnagt på en och gjort en svagare och svagare. Såna här gånger inser man hur mycket psyket spelar in när det kommer till träning. Att vissa gånger stämpla in på gymmet och man känner att idag kommer det gå galant sen går det 5 min och man inser att man sitter på cykeln och gråter. Man försöker vända tillbaka hjärnan på ” rätt plats ” sen håller man på sådär i 45 min. När känslorna spelar med en likt en rollercoaster och man blir frustrerad för att man inte är på rätt plats, man blir arg för att man är svag, man blir ledsen över att man inte kan ” tänka om, tänka rätt ”
Jag måste tacka en hel drös av vänner och familj som stöttat och peppat, motiverande musik och ett tjurigt psyke som hänger sig kvar in i det sista.Tacka vet jag vinnarskallen Åhström 😉
Nu är vi på rätt spår igen, tankarna är samlade, beslut är tagna och nu siktar vi stenhårt mot tävling.

Jag hade inte klarat detta utan mina vänner, deras råd och deras sparkar i arslet då och då. Att någon tror på en, att någon klappar en på axeln och säger; JAG vet att du fixar detta. Då inser man till slut att man verkligen fixar det. Psyket kan verkligen spela en massa sprat men hjärtat kommer alltid sitta på rätt plats.

Jag låter mitt hjärta vinna, jag låter mig själv lyckas. Det är min väg som jag ska gå, inte någon väg som jag förväntas ska gå. Det här är jag, det här är det jag vill och det här är framförallt det jag SKA göra.

 

Jenaux – Turn Your World Around – Laidback Luke Radio Edit
Digital Punk – The Revelation – Radio Edit
Katy Perry – Roar
Brennan Heart – We Can Escape (Intents Anthem 2012)
Coone – Times Gettin’ Hard – Album Intro Version
Moguai – Can’t Stop – Original Edit

Det här är kärlek, det här är styrka. Jag säger bara – Vänner!

IMG_4212

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself