Tammerpokalen Sundsvall 2014

13 juli, 2014
13 juli, 2014

Efter en månad på en mini off season period så är vi tillbaka i lite mer rutiner igen och jag är gladeligen lycklig över det. Den här månaden har varit tuff. Känslan då man ställer sig framför spegeln och bara känner sig uppsvullen och denna värme gjorde det inte bättre då kroppen lägger på sig ännu mer vätska.
Det är en press för psyket och man känner sig inte alls lika motiverad att gå utanför dörren. Jag har tyckt att detta varit rätt tufft, tuffare än vad jag trodde. Att veta att det är bra för de framtida resultaten att unna sig något gott hjälpte inte alla dagar.

Jag mådde i omgångar inte bra, det har varit en berg och dalbana.
Kände mig omotiverad, inspirationslös, och tom.
Samtidigt som jag vet hur viktigt detta är för resultat så hade jag svårt och äta mer, vissa dagar tvingade jag i stort sett i mig den där extra lilla biten. Hjärnspöken(!)
Prestationen på gymmet tickade på rätt ok och när vägningen kom i fredags så var jag ändå nöjd då jag var hel säker på att jag lagt på mig 10kg men så var verkligen inte fallet.

Klev i helgen på lite tuffare diet och resan ned till Tammerpokalen i Sundsvall var otroligt värdefull. Förvisso den första tävlingen jag sett live, vilket var ännu häftigare.

Motivationen klättrade enormt och det var väldigt roligt att se så fantastiskt duktiga atleter. Raka vägen hem efteråt och in på gymmet för ett riktigt tufft rygg och biceps pass. Kändes bra och jag är glad över att motivationen hittat tillbaka till sin rätta plats i hjärngloben.

Nu rätar vi till oss och blickar framåt, gårdagen har passerat och morgondagen väntar med ännu bättre resultat.

bild (1)

Tammerpokalen Sundsvall 2014

Tammerpokalen Sundsvall 2014

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself