Känslan att vara sig själv

24 juni, 2014
24 juni, 2014

Trappar in på månad 5 och jag njuter av varje sekund, just nu är jag inte på min första mini ” off season ” en annorlunda känsla och psyket vandrar upp och ner likt en berg o. dalbana jämt med humöret. Häftigt ändå hur stor betydelse ens egna psyke har när det kommer till träning och mat. Känslan kan förändras på en sekund om tanken tappar fokus. Har fantastiska människor runtomkring mig med fullt stöd och pepp vilket kan behövas vissa dagar.

När man är inne på sitt första år och inte riktigt har koll på hur saker och ting uppstår i kropp och psyke så är det fantastiskt att man har dessa stjärnor som lyfter en de dagar då man inte orkar ställa sig själv.
För tillfället har sjukdom tagit över men är på väg att tillfriskna så snart sätter vi huggtänderna i hantlarna igen och ger dom en rejäl omgång. Utvecklas dagligen på gymmet och känner mer och mer att ” det här är jag ” det är så häftigt. Varför började man inte tidigare? Man lär känna sig själv på ett annat sätt och i och med det utvecklas och växer man mer. Jag känner mer och mer hur jag verkligen börjar hitta den tomhet jag haft i mig, när man känt att ” något saknas i en, något behöver förändras ” att det handlade om att explodera med min egen kropp och psyke på ett gym visste jag inte. Men jag ångrar inte en sekund dagen då jag lyfte min första vikt. Den där lilla hanteln på 8kg som jag bara muttrade över, som idag har blivit 18kg och jag bara ler. Magi!

bild

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself