Att få känna denna känsla

12 juni, 2014
12 juni, 2014

Det hela har ännu inte hunnit sjunka in mig, för mig är det ofattbart att jag blivit en av er i Team MMsports. Det är ofattbart. För många kanske det är en ” vanesak ” men från att vara en snabb och ivrig fotbollsspelare till att bli en hungrig gymråtta, det är en rätt häftig känsla och att dessutom samma år man stiger in i vikternas värld ta beslutet att tävla. Wow! Men oavsett om det är en på en fotbollsplan eller om det är ett gym så går jag alltid in med inställningen att jag ska göra mitt absolut yttersta och det finns inte mycket som stoppar mig.

Har haft en rätt tuff ” låg ” vecka, varit skakis och energilös men det går alltid mot det bättre. Det är det som är de mest fantastiska med den här resan, det är verkligen som en berg o. dalbana och man testas både psykiskt och fysiskt.
En klok vän sa till mig häromdagen när jag hade en av mina sämre dagar ; ” Tänk på att om du har det tufft, har tufft det jävligt tufft, med tanke på hur tuff du är ”
Dessa ord sitter nu inristade i mig, för det är så sant.
Det finns inget som kan bryta ned en om man inte tillåter sig till det och vem vill visa sig svagare än styrkan?`;)

Överlycklig, påväg tillbaka igen, teamkläderna landade igår. Nu är berg o. dalbanan på väg uppåt igen.

 

1531964_10152187310327012_450416930057508676_n

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself