Strongmaninspererat igår, team idag

3 maj, 2013
3 maj, 2013

Hade igår 5 ”stationer” (nästan som Skakis & Bakis) med 2 min arbete på varje, 2 varv.

Repklättring ca 4-5 meter
Stonesholdering, 67 kg medecinboll från backen över axeln
Farmers cary, 55-65 kg/st
Dogsled push, 20-30 kg + släde på gummimatta med känslan av klister
Däckvält, ??? kg, traktordäck

Sög verkligen röven av mig i släden och ryggen fick smaka i stonesholdering. Passade perfa efter de bulgariska splittböjen dagen innan, inteeeeee 😉

Idag teamade jag och Alex, aka Duvan, från Team MAX.

Från början var det 18-12-6 av hang squatclean trusters på 65 kg och ring muscle up. Men sedan gick det fel. När förra gruppen hade gjort det pp betydligt mindre vikt och pull ups istället för mu så gick det så fort, ”bäst vi dubblar antalet då”. Så det blev 36-24-12, fortfarande på 65 bananer och mu. ”Självklart” tänkte jag och Duvan. Men satan i gatan vad det tog stopp i mu på första varvet, men lossnade efter ett tag, så dax då 😉

Kan säga att vi iiiiinre riktigt hann klart på 20 min som var timecapen. 4 mu på andra varvet. Det blir till att göra om den, men kanske lite färre reps. Annars riktigt bra med tunga thrusters och mu, precis vad jag behöver träna på :)

http://www.youtube.com/watch?v=bWmQFqUw4qY&feature=youtube_gdata_player

kommentarer, 95 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.