Körde team-wod själv

24 april, 2013
24 april, 2013

Ja ibland så är det team-wod på shemat på Göta, så som ikväll. Varje lag om 2 personer skulle, efter vi kört styrka pull-ups och hspu/handstående, göra tillsammans på så snabb tid som möjligt:
image

40 kb swings 24 kg
1 min moutain climbers (båda två)
40 k2e (knees to elbows)
20 burpees (båda två)
40 push ups
1 min mc
40 pull ups
20 burpees
40 airsquats
1 min mc
40 burpees

Men vi vart helt plötsligt udda par, vilket i och för sig inte gjorde något för då kunde jag få mer träning. Bestämde mig för att ro 400 m mellan varje ”styrkeövning” för det var från början tänkt att det skulle vart 400 m löpning men vädret var inte med oss. Så att börja med 40 svingar i rad, 400 m rodd och upp i riggen för att göra 40 k2e var inte det bästa utgångsläget för underarmarna. Men fanken vad trött jag blev. Till sist när det bara var 40 burpees kvar så var det bara att nöta och ge fan i att stanna. Det blev lite lättare när man hade hela passet som hejade på och när Fredde slängde på Wounds med Raised Fist så höjde jag tempot till max på de 10 sista burpeesarna, då mådde man. Tiden stannade på 21 minuter någonting, helt ok får jag säga.

Hämtade mig ett par min så avslutade vi passet med en tabata (jobba 20 sek, vila 10 sek, 8 varv) ryska vändningar. Rygg och ben upp i luften och lyfta en 16 kg kb från sida till sida.

Tog det piano en kvart och stretchade lite lats och triceps. Bara en grej till, jo bara en. Det blev en Grace (30 clean and jerk på 60 kg) utan tid, bara nöta igenom och träna teknik. Och så lite stångrodd, men nu vart jag fanken klar!!! Blir vila imorgon med brandövning innan ordinarie arbetstid istället för träning, hört att det är bra 😉

#ICANIWILL 😉

kommentarer, 111 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.