Äntligen är helgen över

30 april, 2013
30 april, 2013

Ja det är sällan man känner så. Men sedan jag började jobba skift i november så har jag den känslan var femte helg. Då är det nämligen en, milt uttryckt, ”rövhelg”. 12 timmar, lördag och söndag, natt. Går på 19:00 lördag kväll, av 07:00 söndag morgon. På 19:00 söndag och av 07:00 måndag morgon. Blir inte mycket gjort den helgen…

Av den anledningen blev det tidigt pass på Göta i lördags. En team-wod med mig Andrea och Alex, tripple A???

Tillsammans skulle vi köra tre varv där vi fick dela repsen hur vi ville.
31 hang power snatch
29 boxhopp
31 thrusters
30 knees to elbows
31 push ups
30 pull ups
31 sit ups
30 utfallssteg
31 kb swing
31 du
30 wb
31 burpees

Hela woden startades och avslutades med 250 m gemensam löpning.

De olika övningarna med de olika repsen skulle vara månaderna på ett år då Göta fyllde ett år i lördags.

Hem för att såva en stund innan natten. Och nästa träning blev inte först igår.
Planen var att köra styrka mark och thrusters.
Metcon med pull ups, box hopp, ttb och ohs. Men kroppen svarade inte på tilltal alls. Dels att man hade helgen i kroppen och på en sådan helg blir det inte mycket matintag då jag inte vill äta tungt på natten. Efter bara 5-6 set mark så la jag ner. Fick inte kroppen till att föra det den skulle, den var liksom inte samspelt. Då är det ju inte optimalt med taskiga marklyft.
Satte mig istället pp roddmaskinen och stirrade apatiskt in i displayen. Efter lite peppande från vänner så lät jag det gå, det är svårt att vara människanoch prestera på topp efter ”rövhelger”. Fick i alla fall traglat mig igenom 500 m rodd i 1:45-1:50 tempo och 20 ghd sit ups i 6 varv.

Bytte lokal och körde i lugnt tempo 30 du, 10 ttb i 4 varv. Avslutade med 4 set ring muchle ups. Här nedan ser ni sista setet.

104 onödigt tunga kilogram Andreas.

kommentarer, 124 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.