PB i jerk och nya brallor

12 februari, 2013
12 februari, 2013

Mötte upp Rickard på Fysiken för att köra lite frivändnings-komplex. 2 fulla squatclens, 2 hang squatclean och två pull (står rakt och gör rycket med trappzen samtigigt som man skuter ifrån med fötterna för att snabbt som djävulen dyka in under stången för att ta imot den i bottenläget) squatcleans. Så 2-2-2 på varje vikt. 40-50-60-70-80-90. På 90 kg så blev det till att vända och avsluta med fulla squatcleans. Skulle köra likadant komplex för ryck men där ville inte axlarna vara med mig så det blev överstöt (nöjd nu Pepz?) istället. 5 med paralella fötter och 5 splittade, vila exakt 30 sek mellan varven i fem varv på samma vikt. Kändes inte så bra i ländryggen efteråt, men bättre efter att jag vart hemma en stund men gich aldrig över, kanske för att man hade tvättid idag? 😉

Drog ner till Göra på em och körde ett till komplex med Dennis och Fredde. 1 frontböj, 1 pushjerk, 1 frontböj, 1 splitjerk. 40-50-60-70-80-90-100. 105 boom i jerk. Boom, boom, där satt den! PB i jerk på 105 kg. Inte kört tunga stötar sedan tävlingen i november så det var fan dax nu!

Metconen mar en 15 min AMRAP av:
5 bar MU
10 mark 100 kg
15 boxhopp 60 cm

Första varvat var inte kul och jag bröt faktiskt på andra när jag tog tag i skivstången, ryggen svara inte, det gick fan inte och gjorde satans så ont, samma skit igen. Så det blev till art messa Martin som löste en tid åt mig imorgon, ”min personliga” kiropraktor som är den enda som jag har fullt förtroende för!

Det damp ner ett paket i brevlådan igår från SIXDEUCE, sicken överraskning. Men ännu mer överraskning när jag kommer att ha dem på mig på första träningspasset och framförallt nästa tävling. En bild säger mer än tusen ord.

image

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.