Tar på kroppen att gå på bröllop

5 juni, 2012
5 juni, 2012

Tillbringade lördagen med min underbara sambo och våra fantastiska vänner, inte träningsungänget denna gång. Jacob och Sofia gifte sig nämligen. Helt fantastiskt vackert måste jag säga. Första paret bland de nära vännerna som gifter sig så det var allt speciellt! Tog hela dagen så någon träning blev det inte, bara 2000 m rodd på morgonen;)

Sent blev det och en hejdundrandes fest! Även om man inte drack alkohol så känner man sog lite småbakis när man kommer i säng kl 03:00, och varit uppe tidigt för att hinna ro;)

Samtidigt  i helgen så gick MK Open i Falun. Göta ställde upp med två lag (2 damer, 2 herrar per lag) och Dennis körde induviduella. Dennis gick vidare till semifinal! Riltogt bra gjort på hans första tävling!!! Göta Lag 1 kom på 10:e plats och Lag 2 kom på 7:e av 15 lag. Helt ok med tanke på att endast tre personer hade tävlat förr och CrossFit Göta endast har funnigts i en månad:)

Tog examen i fredags och kör nu timmar på mitt gamla mekjobb tills jag hittar det jag vill göra och det jag utbildat mig till. Så nu är det upp tidiga mornar och mer matintag såm gäller. Gör ju av med lite mer nu än när man sitter i skolbänken;)

Igår körde vi en rätt kul WOD. Snabb och intensiv.

400 m löpning
40 airsquat
30 situps
20 push-ups
10 pull-ups

På 3:24. Löpningen gock mkt bättre än väntat då hävänster fotled krånglat en hal del det sista och tex DU varigt heeeelt omöjligt!!!

Ikväll blev en riktigt kul en.

image

Så först minute on the minute. Cleans.
Alltså. 3 frivändningar per minut i 7 minuter. 71 kg för mig där.
Sen bombade vi på med woden!!!

21 toes to bar, 21 whal balls i tre varv. Direkt på 100 m farmers walk med 32 kg kb x 2. Sen in igen gör att göra 28 burpee boxjump. Alltså, en burpee, hoppa över boxen (60 cm), det är en rep. Gör en burpee på andra sidan och hoppa tillbaka!
Avslutade med 10 st c2b (chest to bar, hög pull-ups).

Sluttid på den blev för mig 10:18.

Kände mig oförskämt fräsch efteråt så jag avslutade med några sett explosiva mark:D

Blir riktigt taggad inför RCFFC Nordic som går i Sätrahallen 8-9 september. Och vet ni det bästa av allt??? Ifjol kostade det 200:-/dagen. I år är det GRATIS!!!!!! Hört att på ena kortsidan så skall det byggas upp en läktare plus en storbildskärm!!! Detta får ni bara inte missa!!! Kom och heja på både mig och hela CrossFit Göta. Självklart på Markus Stenbom, Jonas Olsson, Victor Von Bothmer och alla andra åckså för den delen!!! Ni känner säkert någon som skalö vara med och tävla. Om inte så är det ett ypperligt tillfälle att kika in CrossFit:)

kommentarer, 79 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.