Hon hette Nancy… Galen kvinna!

6 juni, 2012
6 juni, 2012

Ni som har lite hum om CF så är det en hel del WOD:ar som är döpta efter kvinnonamn, så kallade ”Girls”. ”Grace”, ”Fran”, ”Linda”, ”Cindy”. Ja listan är näst intill lika lång som en BF-morgonpromenad;)

Men det var en Nancy som gällde idag som metcon. Första gången för mig.

image

I tron om att vi enbart skulle köra Nancy så stack jag ner en stund tidigare för att kunna köra styrka. Fick reda på, innan systa lyftet i mina frontböj reda på… Att vi kör styrka… Och vi kör frontböj!!! Inte så mkt dock så det spelade la mindre roll.

Så min träning blev 6-7 set bänk med en 1:a på 126 kg och två bommar på 136 kg. Skitan också!!!
Tröstade mig lite med mina frontböj istället;)
Kände mig bra stel idag så fick aldrig ut det där sista!
Stegade mig upp med 5:or och drog på 6:e setet 141 kg som tidigare pb! Laddade på med 151 kg. Med det var som någon drog undan mattan för mig! Aldrig varit så snabb på att hoppa bort från stången!!! Man ska ju vara bra på det med;) Man kan ju vara lite smartare och hoppa upp ett steg med 5 kg istället fär 10 kg… Men inte jag, är ju inte känd för att vara smart;) Friskt kopplat, hälften brunnet…. Som elektrikern säger;)

Så på med nya tröjor, i med BCAA-XX så var vi redo för dagens pass! Redo att träffa Nancy!

Efter uppvärming (inte det mest primära för mig i detta skede), 5 x frontböj så startade Chrille klockan!

400 m löpning, 15 ohs (over head squat) 41 kg. I 5 varv!
Löpning är ju inte lin starka sida, och inte nu när fotleden har krånglat så. Men det gick alldeles över förväntan!!! Tempot kommer mer och mer, hade inte en tendens att bli omkörde av den där 89-åriga gubben med punka på rulatorn idag! Han fich spö… Big time!!!

Men missnöjd på fjärde rundan av ohs, även om det gick riktigt mkt bättre än väntat även där! Memorerade fel så det vart enbart 12 ohs istället för 15. Men sopade på 18 st på 5:e och avslutande varvet. Så man kan ju inte räka tiden igentligen även om jag kompade upp den. Iaf så blev min sluttid 11:24.
Med död ländrygg så blev man liggandes i en pöl ett tag! Älskar verkligen den totala utmattningen man utsätter sig för! Och att det går så fruktansvärt bra nu. Kanske backat i nått som jag inte kört på länge men ökat i så mkt mkt mer!

I helgen intar vi sthlm och Flex Gym i Hagsätra för två dagars teamträff med MM Sports och Body Science, ser vi verkligen fram emot. Det är ett sånt gött gäng med härliga människor så man kan inte bli annat än glad att umgås med dem!

Men först på fredag em skall jag försöka hinna med ett pass på ConCor CrossFit på Kungsholmen. Ska bli riktigt kul att kika in deras box på hela 800 kvm!!!

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.