Nytt pb i 1km rodd

24 mars, 2012
24 mars, 2012

Det kostade i stort sett hela passet för jag blev aldrig riktigt människa efteråt. Totalt urlakad i hela kroppen. Ett tydligt tecken på att jag legat lite för lågt på fettet i kosten. Frukosten stod uppe i halsen och magen dansade rockring runt röven, brutal bakande huvudvärk i bakhuvudet. Men det blev ju ett pb!!!

image

Nästa gång jag ger mig på ett nytt försök så skippar jag 50 min löpning kvällen innan, träningsvärken i vaderna och stumheten i låren var inte att leka med. Sen att remmarna som håller fast fötterna, eller rättare sagt de som är tänkt att hålla fast fötterna hade sett bättre dagar. De släppte mer och mer och när det var 400m kvar så glappade det ca 10cm. Men nog  med bortförklaringar, det ska slipas kan jag låva… Nästa gång jag känner för det vill säga. Chinsen efteråt blev  mindre lyckat. Tre kraftlösa set, det var bara att lägga ner för det sliter bara mer än vad det ger när man är så trött. Dips uteblev helt, blev istället teknikträning på OHS med 10kg stång.

När jag knallade ut från gymet så möts man av denna vyn över västerdalälven.

image

Äggen ligger i magen så det är bara till att pallra sig ut på en lugn promenad i det underbara vädret med Spotify i mobilen:)

kommentarer, 121 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.