Grillunch på site och gött pass fick fira födelsedagen

26 mars, 2012
26 mars, 2012

Jepp, 28 år och ständigt fräsch. Blir bara bättre och bättre för var dag:)
Det blev en exlusiv grillning på vindparken idag för att både fira mig och som ett avskedstack för det danska bultdragarteamet och en tysk kolega.

image

Superlyxiga korvar, egentrampade hamburgare och hemma vispad Jonnys senap, allt från statusjätten Lidl!

image

Det var ett innofisiellt Dalamästerskap i shittloading inför kvällens träning. Buken stod ta med fan rakt ut och paltkoman kom som ett rekomenderat brev! Ett smått apatiskt tillstånd infann sig i hubben (noskornen på vindkraftverket) 95 m åvandför backen.

image

image

image

Schysst kontor med totalt oergonomiska arbetsställningar och ett ständigt gung. Ett ”högt sittande och spännande jobb”, speciellt när man spänner bult på en service;)

När det gäller träning så var gårdagen fylld med mark, raka mark, ett dussin set chins å lite baksida axlar.
Idag bjöds det på 6 set med 3 reps av floor press på 90% av 1RM. Följt av dagens WOD. 10 armhäv med klapp, 10 burpee boxjump 61 cm, 120 single unders. 4 varv. Men när jag var klar så kom jag på mig att jag hade missat att göra ett rakt upphopp i burpeesarna. Blev endast ett inskutt och sen in ett steg och upp på lådan. Så tiden är inte godkänd men ändå nått att gå på för mig själv. Den blev i alla fall.

image

Sen brev det 2 set max dips. 5 set 5 reps, vila 20 sek. Snea hantelpress, rotatorcuff och flyes i CC. Matade ur det sista ur triceps med enarms tricepsdrag i diverse oika vinklar.

Får se vad morgondagen bjuder på:)

Ser riktigt mkt fram emot helgen. Då blir det en tur till Lindvallen för lite snöjakt. Kristian med jobb åker upp och det är ju riktigt dumt att inte ta vara på detta när man bor så nära som bara 6,5 mil. Blir till att pumpa ojämnheter i en troligtvis sölig pist som mest kan förknippas med en smörbytta en varm vårdag. Och självklart träning på SATS med världens bästa lekledare:)

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.