Lite vikt i sällskapet men pb för mig!

6 mars, 2012
6 mars, 2012

Har som kanske bekant inte dönat på med så mlt marklyft då min rygg inte varigt bra sedan 2002. Men började träna mark väldigt försiktigt och grundligt sen i december. Och det har vekligen cett resultat, både i styrka och i att jag nu faktiskt fått lit få muskler på ryggen;)

I september drog jag 150kg på Tactical Strength Chalange, med smärtor och svårigheter. Nu markar jag utan större smärtor bara jag är noga med värmen. Så ikväll vart det just mark, chins å lite roddisar. Kändes rätt bra så jag stegade ganska snabbt upp bland vikterna. 50kg, 80kg, 120kg, 170kg. Så smackade ja på med 190kg utan remmar eller bälte. Nemas problemas som killen på AD Bildelar säger. Hade sån energi så jag kör la på tänkte jag, 195kg lite taktiskt? Nä, så smart vart ja icke!!! Dönade på med den magiska gränsen direkt, 200 bananer! Kände efter halva lyftet att det blev en riktig, eller en dendens till början av en BananJonny så det fick fanken vara bra där, booooooooom!

Droppade ner t 120kg å reppade på upp till 10 å det kändes riktigt bra!

Sen bart det viktade chins i min egna chinsstånguppfinning. Binda fast en latsdragstång åvanpå en CC, så får man göra när gymet inte riktigt har den utrustningen som önskas.

Fortsatte med rodd med V-handtag och lite latsdrag bakom nacken och pumpade ut på bicepscurl.

Ävrn idag så vart det Christian Kellvander i lurarna när man traskade hem genom ett totalt dött och nerisat Malung

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.