Jävlar i havet och svärmor på land, ja vart ska man då ta vägen?

10 februari, 2012
10 februari, 2012

Hann inte uppdatera gårdagen då det var tenpaplugg för fulla mugar efter träningen. Men jävlar i havet och svärmor på land vad det blev ett grymt benpass. Detoxat pwo och aminosyror denna vecka. Endast kört BS Whey 100%. Men var rätt hängig och låg igår så tänkte att detta får vi råda bot på. Skottade i mig en Massbuilder, en Jacked XX Extreme och EAA-XX. Gött röj hallonböj var känslan när jag mosade upp 135kg i frontböjen utan bälte! Nytt pb! Satte igår kväll ett mål att ta 160kg innan årsskiftet! Mitt första konkreta styrkemål.

Passet fortsatte med bra ökningar i lårcurlen, bensparken funkade också bra utan bälte. Matade på med 5:or, 6:or från 200kg i steg om 40-60kg upp till slutligen 340kg med minimal vila. 10 stabila för att avsluta med 40 reps på 200kg. Även här kom känslan av mjölksyra som kan beskrivas med just uttrycket ”jävlar i havet och svärmor på land”.

Supersetade 6-8:or i rittande vadpress med 100 hopp hopprep i 4 set. Tunga benspark med max 10 reps i 4 set och även här superset med 100 hopp med nätverkskabeln. Hittade min kompis Robbin som fick agera vikt när jag skulle köra dynamisk planka. Med 95kg Robbin så blev det endast 6, 6, 5 reps. Mongo som man är så blev det hopprep mellan seten då Robin också var där för att träna=)

 

Dagen började med en tenta i ventilationsteknik som kändes helt ok. Bara två tentor kvar på hela utbildningen! Inga kolhydrater alls idag vilket kände av lite, man blir sådär härligt lugn och jämn i sinnet och hungern. Men potatisen i förrgår kanske satt kvar lite, jo eller hur! Tror jag nog inte men kvällens pass gick riktigt bra, för att inte säga förbaskat bra. Bästa på länge med den kropsvikten (100) jag har nu! Planen var att köra mitt myspass med armar, men oj vad förvånandsvärt fräschi i ryggen jag var sen innan i veckan. Började därför med chins. Värmde upp med rörlighetsövningar och over head scuats. Börjar bli allt rörligar i mina axlar och rygg. Det var även här en känsla av ”jävlar i….”, första gången som jag klarade av att göra ocer head scuats! Kändes grymt, en sådan härlig känsla!!!

Körde med remmar idag för att verkligen få kontakt i ryggen. Matade på fritt sen med 10kg, 20kg, 30kg, 40kg, 30kg, 20kg, 10kg, fria. Sen tre set breda, explosiva delux. Tricepspressen stummade på lite, kanske inte så konstigt då jag baljade i mig en Vip-X Extreme och en Massbulider. Brukar inte gilla pumppwo men i kombo med Massbuilder så va det grymt. Att få pump i armarna är ok då dom behöver växa till sig lite, liknar mest tändstickor i mellanåt. Men bicepscurlen funkade grymt. 40kg, 50kg, 60kg, 65kg, 60kg, 50kg, 40kg. Mumma!!!

Lite hanteltricepspressar, hantel- och hammercurl, hopprep, OHS (over head scuats), triceps drag i olika vinklar. Så var man ju tvungen att visa Robbin ”min” brutalbänk. Knäväck i smithen, snacka om att det kändes i både mage och framsida lår så man inte har nått stöd för rumpa/rygg.

Blev lite övning på handstående innan jag bikeade hemmåt. Fruktansvärt skönt att ha ett myspass utan ”stress” att komma hem. Är nämligen gräsänkling för kvällen. Tiden sprang iväg men det var riktigt skönt att faktiskt kunna stå still lite mellan seten och byta några ord med gymbekanta som man oftast bara hinner med att heja på i farten.

Imorgon intar delar av MM Sports tävlingsteam Almedal kl 12:00 för lek, bus, hopp, och skutt=) Ska bli riktigt sköj och hoppas hela tiden på att fler ansluter sig!

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.