Man blir inte fräsch av att inleda med ett CF-pass, men av spa blir man

8 februari, 2012
8 februari, 2012

Skulle kört bröst och axlar idag, det blev det. Har varit ledig idag och pluggat för fredagens tenta i vetilationsteknik. Tränade lite tidigare stax efter lunch så jag skulle vara klar och färdig med middagen när Lotta kom hem från jobbet. Lever inte riktigt i ett 1950-tals samhälle med könsrollerna direkt;)

Hade fått derektiv om att vara klar för avfärd halv sex, ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Lotta packade väskan och vi traskade iväg. Började lista ut och hade rätt. Hon hade pokat en spatid på Hotel Panorama som ligger en tio min promenad från oss. När vi kom in så hade vi en hel lite spaavdelning för oss själva! En stor jacuzzi, bastu, ralaxstolar, duschar. Ett knökfyllt fruktfat med tillhörande smoothis=) Måste säga att min sambo är den bästa man kan tänkas ha! Man har aldrig tråkigt med henne!

  Perfekt återhämtning att ligga i bad med vattenstråle i ryggen

 

Dagen började faktiskt med en morgonrunda, riktigt gött att knalla lite på morgonen när man är ledig, utan stress. Som sagt så blev det bröst och axlar idag, men startade passet med ett egenkomponerat CF-pass. Tänkte köra thruster så en Fran kanske skulle sitta som en smäck, men det var ju chins igår så vi hoppade det. Byta chins mot dips? Hum… jadå.

Började med 21 thusters, som övergick i pushpress. Så 21, 15, 9 var följden. 21 pushpress, 21 kb snatch/arm, 21 dips. Och så om igen med 15 reps sen sista rundan på 9 reps, på tid. Vad tiden blev vet jag inte men inget att skryta med, axelpress är ju inte min bästa… det är helt klart min sämsta sida. Men helt klart nöjd att man brötade igenom det och jag måste verkligen träna högreps med axlarna!

La mig direkt i bänken och supersetade med hopprep, fy fanken vad svag man kände sig. Inte läge att persa i bänken kan jag säga. Körde vidare med viktade dips med hopprep mellan de fyra seten. Axelhantelpress, axellyft fram/sidan, höga/låga flyes i CC, hopprep imellan de flesta seten.

Var inte exlosiv idag heller men malde på som en traktor med 4-hjulsdrift och snökedjor. Ska ladda lite smått med lite lite kolisar under morgondagens lunch så man har lite kraft till benpasser, eller om det blir rodd? Får se vad vi känner för=)

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.