sista veckan

25 juli, 2015
25 juli, 2015

Hej,

Nu är det sista veckan innan det är dax för min tävlingsdiet och jag måste vara ärlig och erkänna att jag är riktigt peppad på att börja med deffen.

Min motivation är bättre och jag har mer kolla på vad som går att äta och inte denna gången. Lite mer erfarenhet är ju alltid bäst. Jag har redan lagt ut veckorna med vilka proteiner jag ska få i mig och hur mycket. Så det inte blir så enformigt vilket jag kan ha svårt med, så har jag bestämt mig för att köra varannan vecka med olika.

Från måndag börjar jag med en vegetarisk diet och utifrån det lägger jag upp kosten. Så första månaden kommer det att vara mycket bönor, qourn och ägg. Efter det så blir nästa månad full med kyckling, kalkon och torsk. Jag klarade mig jättebra på de köttet sist, men jag får hålla tummarna att det går bra denna gång också.

Jag hoppas att förbränningen är på topp då den har varit det nu under tiden som jag bulka.. Det har inte gått så bra för mig på den fronten då jag lyckats under heglen gå upp ca 2 kg och sedan skakat av mig de till på fredagen.

Jag börjar diet på 51 kg och ska ner till min tävlings vikt som var ungefär 46 kg sist.

JKV KL IMGP5636

Kommentarer

kommentarer

amandaoxana

Posts Google+